با توجه به درخواست کمیتۀ جهانی مسابقه همکاری مجازی مدیریت پروژه، جهت معرفی LO از سوی هر کشور و بعد از برگزاری آزمونهای سنجش سطح زبان و دانش مدیریت پروژه و مصاحبه، جهت سنجش میزان علاقهمندی و تعهد به کار، از میان ۷ متقاضی، مهندس عرفان اسماعیلبیگی به عنوان LO ایران، انتخاب و به کمیتۀ جهانی معرفی شد. با اعلام رسمی کمیتۀ جهانی و آغاز فرایند ثبتنام، تبلیغات گستردهای در شبکههای اجتماعی شبکه اعضای جوان و انجمن مدیریت پروژه ایران صورت گرفت. بدین ترتیب، تعداد ۸۸ نفر متقاضی برای حضور در این رویداد مهم و به صورت رایگان ثبتنام کردند. با توجه به محدودیتهای مسابقه مبنی بر تعداد شرکتکنندگان از سوی هر کشور عضو یانگ کرو جهانی و به جهت غربال بهتر، برای اولین بار فرایند توانمندسازی متقاضیان در دستور کار کمیته مسابقه همکاری مجازی مدیریت پروژه شبکه اعضای جوان قرار گرفت، تا همۀ متقاضیان در یک سطح مشخصی از دانش موردنیاز مسابقه، بهرهمند گردند. بنابراین، سه دوره حائز اهمیت رایگان تحت عناوین دورۀ آشنایی با استاندارد ICB4، توسط مهندس آرش باقرپور، دورۀ آشنایی با مدیریت چابک و ابزارهای موردنیاز در همکاری مجازی، توسط مهندس آرش آراسته و دورۀ آشنایی با تیمسازی در فضای آنلاین، توسط دکتر الهه عزیزی تدریس شد. همچنین پیش از شروع مسابقه در دو گفتگوی زندۀ اینستاگرامی با مهندس رضا جمشیدی و مهندس نیلوفر زمانی از تجربیات و آموختههای ایشان به عنوان اعضای تیمهای نخست سالهای گذشته، استفاده گردید.
بعد از برگزاری دورههای آموزشی رایگان و به جهت انتخاب نمایندگان ایران، یک آزمون آنلاین شامل سؤالات تستی مبتنی بر استانداردهای ICB4، PMP و Agile به زبان انگلیسی و آزمون دیگر نیز جهت سنجش سطح زبان انگلیسی برگزار و نفرات برگزیده در مجموع این دو آزمون، به عنوان نمایندگان ایران انتخاب شدند. بر این اساس، به ترتیب رتبه ۱. مهران میرزایی ۲. الهه رستمی ۳. ریحانه نیکپور ۴. سعید قاسمی ۵. فرید مهرنیا ۶. محمدرضا بهرام چوبین ۷. هانیه جبارزاده ۸. سینا علیدوستی به عنوان نفرات اصلی و ۱. گلنوش جهرمی ۲. شبنم فتحی ۳. آرش رحیمی ۴. حمید صمیمی ۵. هومن میرترابی ۶. کوروش امیرملکی ۷. غلامرضا مهابادیپور ۸. حسام حیدری ۹. پرهام جعفری ۱۰. محمدرضا فقیهپرور ۱۱. سالار نجاری، به عنوان نفرات ذخیره شناخته شدند.
با توجه به حضور پرقدرت نمایندگان ایران و کسب مقام و عناوین برتر، در سالهای گذشته، Young Crew کشورهای فیلیپین و اسپانیا در درخواستهای جداگانهای از مهندس عرفان اسماعیلبیگی برای ارائه تجربیات در زمینۀ مسابقه GeCCo برای حضور در جلسات IPMA کشورهای مذکور دعوت به عمل آوردند.
با توجه به حضور پرقدرت نمایندگان ایران در سالهای گذشته و به واسطه رایزنی با مسئول هماهنگی مسابقه،و اعلام آمادگی کامل نفرات منتخب ایران، نهتنها نفرات اصلی بلکه نفرات ذخیره نیز به کمیته مسابقه معرفی شدند. در پایان مهلت ثبتنام و معرفی نمایندگان هر کشور از سوی کشورهای عضو یانگ کرو، به کمیتۀ مسابقه جهانی، تعداد ۱۷۴ نفر در قالب ۲۹ تیم ۶ نفری، گروهبندی شدند، که از این میان، نمایندگان ایران در ۱۹ تیم این دوره از مسابقات حضور داشتند. مرحلۀ Pre-Case این دوره از مسابقات در تاریخ ۶ اسفند ماه آغاز و تا ۱۳ اسفند ماه به طول انجامید و برای آمادگی هر چه بیشتر شرکتکنندگان در این مرحله از مسابقه و با هماهنگی صورت گرفته با سرکارخانم نیلوفر زمانی، عضو تیم نخست سال GeCCO2020-20201طی یک جلسه پرسش و پاسخ که به صورت مجازی و با حضور ۸۰ نفر از شرکتکنندگان مسابقه از کشورهای مختلف برگزار شد به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند. مرحله اصلی نیز در تاریخ ۱۴ و ۱۵ اسفند به مدت ۲۴ ساعت برگزار و مرحلۀ فینال Post-Case هم تا تاریخ ۷ فروردین ۱۴۰۱ به طول انجامید.
پس از ارزیابی تیمهای شرکت کننده از سوی هیئت داوران و برای نخستین بار در تاریخ این مسابقات، ۷ تیم برتر در مدت زمان ۱۵ دقیقه به ارائه نتایج و عملکرد کارتیمی خود پرداختند و در نهایت در مراسم اختتامیه دهمین دوره مسابقه جهانی همکاری مجازی مدیریت پروژه، تیمهای برتر معرفی شدندکه از میان ۸ عنوان برتر، نمایندگان ایران موفق به کسب ۶ رتبه برتر شدند. براین اساس جناب آقای حسام حیدری از تیم شماره۹، حائز رتبه اول و سرکارخانم شبنم فتحی از تیم شماره ۲، در جایگاه سوم ایستادند. هم چنین سرکار خانم الهه رستمی مقام چهارم، سرکار خانم حانیه جبارزاده مقام پنجم ، جناب آقای حمید سمامی از تیم شماره ۲۷ ، به عنوان بهترین تیم فعال رسانه اجتماعی، و جناب آقای عرفان اسماعیل بیگی نیز به عنوان یکی از برترین برنامه ریز و سازمان دهنده مسابقه جهانی همکاری مجازی مدیریت پروژه ۲۰۲۲ معرفی شدند.
برای کسب اطلاعت بیشتر می توانید به سایت رسمی کمیته جهانی مسابقه، مراجعه کنید.